Produkty pro ginjinha se smetanou (8)

Bigne craquelin krém

Bigne craquelin krém

Bigne craquelin krém Kód: MIG029
500g domácí semolina z tvrdé pšenice

500g domácí semolina z tvrdé pšenice

500g domácí semolina z tvrdé pšenice
Dýňový krém

Dýňový krém

Z srdce Národního parku Cilento, který je součástí světového dědictví UNESCO a je známý svou biodiverzitou a bohatou kulinářskou tradicí, vzniká naše Krém z Dýně v podtlaku. Produkt, který vyjadřuje autentickou podstatu naší země, s bohatou a pravou chutí. Naše kulaté dýně odrůdy neapolské rostou bujně na polích firmy, políbené sluncem jižní Itálie. Tato odrůda dýně, známá svou sladkou chutí a krémovou konzistencí, je hlavní hvězdou tohoto lahodného krému. Extra panenský olivový olej, získaný z olivovníků naší firmy, je dalším základním ingrediencí, která dodává produktu jedinečný chuťový profil. Dotek zlaté cibule, špetka soli a čerstvě vymačkaná citronová šťáva dokončují recepturu a vytvářejí dokonalou rovnováhu chutí. Každá sklenice Krému z Dýně je poctou naší zemi: Cilentu.
Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Lžičkový sladký Gorgonzola

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Lžičkový sladký Gorgonzola

Sýr Gorgonzola DOP ještě měkčí a krémovější, snadno roztíratelný. Jeho modrá žíhání se rovnoměrně rozprostírá po celé hmotě a chuť získává odstín blízký mléku. Celková chuť odhaluje přitažlivou sladkost, aniž by byla vtíravá, a jeho nadstandardní krémovost ho činí dokonalým pro všechny kulinářské použití. Hmotnost: 6 kg Minimální zrání: 90 dní
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Ravazzata s ragú - Syrové

Ravazzata s ragú - Syrové

Zvenku vypadá jako bochník zdobený sezamovými semínky. To, co skrývá uvnitř, je překvapující náplň s ragú. Ravazzate jsou velmi rozšířené v palermské oblasti, ale my je činíme slavnými tím, že je distribuujeme připravené k upečení, abychom překvapili vaše hosty.
Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Nejintenzivnější aroma a chutě jihu se spojují v lahodném receptu, jako je rýžový timbal s klobásou a houbami. Připraveno z vysoce kvalitních ingrediencí a dodáno s vhodnými omáčkami, přinese na vaše stoly tradiční, chutné jídlo s čerstvou chutí, jako by bylo právě uvařeno.